Eksempler på slips med eget design og logo

Slips med egen logo og design

Zlixx of Scandinavia er spesialister på slips og tilbehør. Vi designer og produserer slips og tilbehør i alle størrelser, farger og materialer etter kundens ønsker. Til de fleste kunder lager vi slips i silke, fordi silke er det fineste materialet å lage flotte slips av. Noen kunder ønsker slips som er mer robuste mot søl og ytre skader, og velger derfor å lage slips i polyester. Polyester kan vaskes i maskin og beholder utseende gjennom mange år ved daglig bruk. Ved vår fabrikk har vi muligheten til å behandle alle silkeslips med teflon. Ved teflonbehandling av silkeslips beholder man håndfølelsen og eksklusiviteten i et silkeslips samtidig som slipset blir nesten like robust som et slips i polyester. Les mer om vår spesielle teflonbehandlinger her.

Det finnes ulike modeller av slips; klassisk slips, syvfoldet slips og ferdigknyttet slips med strikk. Vi anbefaler klassisk slips til de fleste anledninger, syvfoldet slips dersom kunden ønsker det mest eksklusive som finnes, og ferdigknyttet slips med strikk dersom slipset skal brukes til uniform og brukeren ikke trenger å knyte slipset hver gang det brukes og egner seg derfor ypperlig som slips til barn og ungdom i korps.

Moter i forhold til bredden på slips er i stadig endring. Som kjent så går moter i bølger. Den klassiske bredden på slips er 9 cm målt på slipsets bredeste punkt. De siste årene har det blitt mer polpulært med noe smalere slips, gjerne 6-7 cm bredde. For de aller �hippeste� er det populært med slips med 3-4 cm bredde. Normal lengde på slips er 148-150 cm, men alle slips fra Zlixx er 155 cm lange for å passe til den norske anatomien. Til kunder lager vi oftest slips i 155-160 cm lengde. Kunden bestemmer lengde og bredde på slipset.

Når det kommer til design og mønster på slips, har vi bøker med 1000-vis av stoffprøver, vi har over 100 egendesignede slips på vårt showroom, eller vi kan lage et helt nytt unikt design kun for kunden.

Kunden kan velge type innpakning av slipset. Normalt leveres slips i polybags, men vi kan også lage gaveesker eller gavekonvolutter med kundens logo og farger. Vi kan også lage gaveeske som inneholder matchende slips, mansjettknapper og lommetørkle der lokket på gaveesken er trukket i samme stoff som slipset.

Her er ulike muligheter du har som kunde:

  • Logo brodert i slipset
  • Logo vevd i slipset
  • Logo trykket i slipset
  • Logo brodert i hempe på baksiden av slipset
  • Eget design, mønster, farge på slipset
  • Slips med strikk

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud