Anledninger

Spesialdesignede slips, mansjettknapper, sjal, skjerf etc, kan styrke din merkevare i flere anledninger.
Vi har forsøkt å gi noen eksempler på situasjoner der din bedrift kan ha nytteverdi av profilprodukter.

Til uniform

Mange bedrifter bruker uniform for å gi et helhetlig uttrykk. Som en del av uniformen kan vi levere dress, drakt, skjorte, vest, slips, mansjettknapper, sjal, belte m.m. Vi har blant annet levert uniformslips og sjal, til vinter og sommeruniformene til OSL Gardermoen.

Slips til uniform

Klær til messer

Mange bedrifter deltar på messer for å markedsføre sine produkter og tjenester. For å får et helhetlig uttrykk på messe, anbefaler vi bruk av slips og sjal eller skjerf i bedriftens farger. Vi har blant annet levert slips til Conax/Telenor som er blitt brukt på messer og til annen representasjon.

Slips og sjal til uniform og messer

Gave til ansatte, partnere og kunder

Mange bedrifter ønsker i gi sine ansatte, partnere eller kunde en ekstra oppmerksomhet i forbindelse med påske, sommer, jul, jubileer eller markering av vellykkede prosjekter. Populære produkter til jubileer kan for eksempel være slips og sjal i gullfarge. Vårt konfeksjonstilbehør kan leveres i egne gaveesker eller konvolutter, med kundens logo og farger, og eventuelt med en hilsen fra ledelsen. Tilbehørs-produktene våre egner seg godt som gaver til et bredt lag av mennesker uavhengig av alder, demografi og størrelser (one-size produkter) og bør derfor passe godt som oppmerksomhetsgaver. Produkt-eksemplene er enkle å håndtere, og billig å transportere i Norge pga lav vekt, lavt volum og minimal fare for produktskade under transport.

Gave til ansatte i fin innpakning

Organisasjoner og foreninger

Det finner et hav av organisasjoner og foreninger i Norge, og mange av disse ønsker å ha noen like klesplagg som knytter dem sammen i sitt formål. Det kan være en sportsklubb, supportergrupper, sangkor, korps, frivillige organisasjoner, vinklubb, politiske parti, loger. Vi kan enten utvikle egne produkter for dere, eller tilby kvantumsrabatter på produkter vi har på lager i Oslo. Vi har levert produkter med logo og produkter i matchende farge til flere kor og klubber.

Forenende klesplagg

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud