Hvorfor velge oss?

Zlixx designer og leverer slips til norske bedrifter og har mange fornøyde bedriftskunder. Profilslips blir i økende grad mer og mer populært for bedrifter som skal representere på messer eller som ønsker å ha et enhetlig uttrykk for sin salgsavdeling ved bruk av uniformslips. I tillegg til slips med logo, lager vi også matchende skjerf/sjal med logo for kvinner. Vi designer og produserer også mansjettknapper med logo for bedrifter og organisasjoner, enten der logoen er innstanset i metallet, eller mansjettknapper ikledd silke der vi vever logoen inn i silken. Mange idrettslag, organisasjoner, foreninger, kor, korps etc etterspør slips, mansjettknapper og skjerf med logo, emblem eller deres design. Nytt av året er at Zlixx også tilbyr laptop bagger i skinn, nylon eller imitert lær til bedrifter som ønsker PC-vesker med logo.

Våre styrker

 • Eget design med egen logo, brodert, vevd i stoffet eller trykket
 • Slipssjalmansjettknapper,  skjerfdresserskjorterskinn-bagger
 • Norgesmester på slips gjennom;
  Høyest kvalitet, Størst utvalg, Norsk design og Innovasjoner. - se zlixx.no
 • Kan leveres med innpakning, gaveesker, konvolutter, poser osv.
 • Ingen minimum - bestillinger fra 5 stk - over 1000 stk
 • Gode referanser - OSL Gardermoen, TV2, Jarlsberg, Conax/Telenor
 • Rask levering - lagervarer neste dag, på bestilling 3-4 uker
 • Varelager og showroom i Oslo
 • Gratis vareprøver på lagervarer
 • Design-jobb inkludert
 • Gode priser - ingen mellomledd mellom oss og fabrikken

Vi designer det ønskede produktet i samarbeid med oppdragsgiver, der du kan bestemme størrelse, farger, mønstre, materiale, innpakning/gaveesker og leveringsmåte. Det er naturligvis også mulig å velge ut designer som vi allerede har i vårt sortiment, og sette deres logo på produktene.

Hvordan vi jobber?

3 steg - 1. Din ide, 2. Design, 3. Produksjon

Steg 1: Din ide

Send oss en uforpliktende e-post eller ring oss på telefon 92657040 for å beskrive deres behov. Det kan være lurt å ha tenkt gjennom hvilke produkter dere ønsker, om dere ønsker logo eller elementer fra bedriftens profil, eller bare en farge som står i stil med deres uniform eller ansikt utad. For å kunne utarbeide et pristilbud, er det også viktig at vi vet ca hvor mange dere trenger pr produkt. Vet denne type bestillinger påløper alltid faste kostnader som design-utvikling, frakt og håndtering, noe som gjør at prisene ofte er bedre når antallet øker. Vi skisserer gjerne pris-alternativer ved ulike volum. Tilslutt trenger vi en pekepinn på når dere trenger dette levert.

Produktet med logo

Steg 2: Design

Dersom dere har en høyoppløselig logo-fil, eller fargekoder, er dette med på å forenkle design-prosessen mht. tid og kompleksitet. Vi oversender iløpet av 1-2 dager et konkret pristilbud, sammen med designforslag. Vi kan også estimere en ca. pris samme dag hvis ønskelig. Når pristilbudet er akseptert og designet er satt, produserer vi opp en vareprøve. Dette tar ca. 1 uke. Dere kan så enten få detalj-bilder fra oss til godkjenning, eller vareprøven tilsendt med ekspress. Dersom vareprøven ikke blir godkjent, gjør vi nødvendige justeringer og produserer opp nye vareprøver helt til alle er fornøyd.

Logo og elementer fra bedriftens profil på tegnebrettet

Steg 3: Produksjon

Når vareprøven er godkjent blir det kjørt produksjon. Det beregnes 2-3 uker til produksjon, men dette kan variere i forhold til type produkt og volum. Når produktene er ferdig produsert blir de enten sendt med flyfrakt eller båtfrakt. Det beregnes ca.1 uke med flyfrakt eller 6-7 uker med båtfrakt. Flyfrakt er dyrere enn båtfrakt, men ikke nødvendigvis veldig mye dyrere ved mindre volumer. Vi leverer varene til ønsket adresse, og faktura med 30 dagers betalingsfrist følger varene.

Logo og elementer fra bedriftens profil satt på et profileringsprodukt


Varelager og showroom i Oslo

Dersom dere ikke trenger slips eller skjerf med logo, men ønsker å handle inn for eksempel 20 like slips/skjerf/sløyfer til en messe, et kor eller en temafest etc, ta kontakt så kan vi tilby en god kvantumsrabatt.


Ta kontakt i dag for å be om et uforpliktende pristilbud!