Halstørkle / sjal med eget design og logo

Sjal / halstørkle / skjerf med egen logo og design

Som et kvinnelig motstykke til mannens slips, anbefaler vi sjal (halstørkle, skjerf) i samme design til kvinner. Vi designer og produserer sjal og halstørkler i alle størrelser, farger og materialer etter kundens ønsker. Til de fleste kunder lager vi sjal i silke, fordi silke er det fineste materialet å lage flotte sjal av. Noen kunder ønsker sjal som er mer robuste mot søl og ytre skader, og velger derfor å lage sjal i polyester. Polyester kan vaskes i maskin og beholder utseende gjennom mange år ved daglig bruk. Ved vår fabrikk har vi muligheten til å behandle alle silkesjal med teflon. Ved teflonbehandling av silkesjal beholder man håndfølelsen og eksklusiviteten i et silkesjal samtidig som sjalet blir nesten like robust som et sjal i polyester. Les mer om vår spesielle teflonbehandlinger her.

Når det kommer til design og mønster på sjal, har vi bøker med 1000-vis av stoffprøver, eller vi kan lage et helt nytt unikt design kun for kunden. Vi har levert sjal i 70x70 cm og i 50x50 cm i kashmir, lammeull, viskose, polyester og børstet silke. Det er kun kundens fantasi som setter begrensninger for mulighetene.

Kunden kan velge type innpakning av sjalet. Normalt leveres sjal i polybags, men vi kan også lage gaveesker eller gavekonvolutter med kundens logo og farger. Skjerf kan være feminie (kun til kvinner), maskuline (kun til menn) eller unisex (til både kvinner og menn). Unisex skjerf egner seg veldig godt som oppmerksomhetsgaver fra bedriften til kunder, ansatte og partnere fordi det er one-size produkter som er billige å distribuere i Norge pga lav vekt og volum.

Her er ulike muligheter du har som kunde:

  • Logo brodert i sjalet
  • Logo vevd i sjalet
  • Logo trykket i sjalet
  • Eget design, mønster, farge på sjalet
  • Logo på merkelapp som er sydd på skjerfet
  • Supporterskjerf

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud