Mansjettknapper med eget design og logo

Mansjettknapper med eget design og logo

Zlixx of Scandinavia designer og produserer mansjettknapper i alle størrelser, farger og materialer og innpakning etter kundens ønsker. Det finnes flere ulike typer mansjettknapper; metall, med silketrekk og mansjettknuter. Se vårt utvalg av mansjettknapper her for å få inspirasjon.

Når det kommer til design og mønster på sjal, har vi bøker med 1000-vis av stoffprøver, eller vi kan lage et helt nytt unikt design kun for kunden. Vi har levert sjal i 70x70 cm og i 50x50 cm i kashmir, lammeull, viskose, polyester og børstet silke. Det er kun kundens fantasi som setter begrensninger for mulighetene.

Kunden kan velge type innpakning av sjalet. Normalt leveres sjal i polybags, men vi kan også lage gaveesker eller gavekonvolutter med kundens logo og farger. Skjerf kan være feminie (kun til kvinner), maskuline (kun til menn) eller unisex (til både kvinner og menn). Unisex skjerf egner seg veldig godt som oppmerksomhetsgaver fra bedriften til kunder, ansatte og partnere fordi det er one-size produkter som er billige å distribuere i Norge pga lav vekt og volum.

Her er ulike muligheter du har som kunde:

  • Eget design, mønster, farge på mansjettknapper
  • Logo innstanset / gravert i metallet
  • Mansjettknapper med silketrekk der logoen er vevd / brodert inn i silken
  • Gaveeske med eller uten logo

Ta kontakt for et uforpliktende tilbud